FORLØB

Hvad er et online forløb?

Har du brug for hjælp til at opnå dine mål?

Et online forløb er for dig, som står med et ønske om at indfri et mål. Hvad enten dit mål er vægttab, at opbygge muskler eller at få en sundere livsstil, så kan jeg hjælpe dig med at finde vejen.

Få skræddersyet dit eget personlige kost- og træningsprogram med ugentlige opfølgninger via app’en

Du vil få skræddersyet dit eget personlige kost- og træningsprogram, der er tilpasset dig, dine mål og ressourcer, og som er let tilgængelig gennem app’en på mobilen. Jeg tager højde for alle dine præferencer, så det bliver så let og overskueligt for dig som overhovedet muligt at komme i mål.

Hos mig får du en skræddersyet kostplan med flere valgmuligheder i hver kategori, som du vil kunne variere frit imellem, således at du ikke behøver at spise det samme mad hver dag. Kostplanerne udarbejdes således, at du får den optimale fordeling af protein, kulhydrat og fedt. Du vil også blive sikret det rette antal kalorier i forhold til din målsætning og nuværende makrofordeling. Det henvender sig derfor til alle målgrupper uanset mål om vægttab, muskelopbygning eller andet.

Du vil også modtage et træningsprogram, der både kan være til nybegynderen, som gerne vil ændre sin livsstil, eller til den øvede, som mangler udfordringer under træningen. Jeg tilpasser dit program, uanset om du ønsker at træne i et træningscenter, derhjemme eller i et Crossfit-center, hvor det er begrænset med udstyr. Der bliver taget højde for det hele for at sikre dig de bedste forudsætninger for optimal fremgang ift. dine mål.

I et forløb har vi begge et fælles ansvar for, at du når dine mål. Du skal derfor jævnligt tracke din fremgang via app’en, så jeg løbende kan justere din kost og træning for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor.

Der er mulighed for at tilkøbe personlig træning i Aalborgs bedste center, hvor vi arbejder sammen 1:1, så der er 100% fokus på dig og dine mål – og alt bliver skræddersyet til netop dig, så du er i de absolut bedste hænder!