fbpx

TRÆNINGSHOLDET

Hvad er et online forløb?

Har du brug for hjælp til at opnå dine mål?

Vælger du et personligt online træningsforløb hos os, får du faktisk præcis det samme, som på vores fysiske forløb – eller, næsten det samme! 

Den eneste forskel er faktisk de personline 1-1 træningstimer i centeret, hvor der er muligheden for sparring. MEN, som et alternativ til dette har vi vores helt egen brugervenlige app, hvor du får direkte tilgang til al den viden du skal bruge. Vi har nemlig samlet alle øvelserne i videoformat, som altid kan tilgåes, når du har brug for hjælp til udførelse og teknik. Derudover er der mulighed for igennem app’en at sende videoer, så din teknik altid kan 110% kvalitetssikres, til trods for at din træner ikke er fysisk med dig i centeret

Hvad får du ud af et online træningsforløb?

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål, samtidig med, at du får en masse redskaber som du kan tage med dig videre, når du engang skal stå på egne ben. Det vigtigste for os er, at give dig noget holdbart, som også kan gavne dig i fremtiden. 

Holdtræningen på Træningsholdet er baseret på faglig vejledning fra vores kompetente trænere, samtidig med at man stadig får sammenholdet som man ville på en bootcamp! Selvom man er forskellige steder i ens træningsrejse – niveaumæssigt, vægtmæssigt eller noget helt tredje, så mødes vi på Træningsholdet om vores fælles passion for træningen og for at bakke hinanden op om at komme nærmere vores træningsmål. 

For at kunne opretholde et højt kvalitetsniveau på sessionerne, bliver der et deltagerloft på 5 deltagere pr. hold. Dette for at sikre, at der stadig vil være tid til 1-1 sparring med din træner, og at du stadig for de personlige redskaber du skal bruge, for at komme bedst i mål. 

Hvordan vil et forløb på træningsholdet Aalborg se ud?

1. TILMELDING & VALG AF TRÆNINGSDAGE

FEDT at du har truffet valget om, at du ønsker at få hjælp til at nå netop det mål, som du går og drømmer om! Nu har du allerede taget første step mod en gladere og sundere hverdag! 

Nu er det bare at vælge det hold, som passer bedst ind i din hverdag og rutiner!

 

2. DU FÅR TILKNYTTET DIN EGEN TRÆNER! 

På Træningsholdet får du tilknyttet din helt egen personlige træner, som vil være ham/hende, som skal føre dig til måls! 

Størstedelen af din kommunikation gennem telefoniske møder og personlig chat via din app, foregår med din tilknyttede træner, som også vil varetage næsten al træning på det hold du kommer på. Dermed får du mulighed for best mulig personlig relation og sparring med din træner, for at kunne opnå holdbare resultater. 

 

3. MÅLSÆTNINGSSAMTALE

Det er vigtigt for os, at det er DINE mål der er omdrejningspunktet for din rejse. Derfor skal du inden du starter på Træningsholdet igennem et interview med din personlige træner, samt udfylde et spørgeskema. 

Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt igang med din nye livsstil, og derfor gennemgår vi alt fra A-Z, så vi har de bedste forudsætninger for at tilpasse forløbet til dig. For at kunne sammensætte holdene bedst muligt, har du muligheden for at vælge mellem tre overordnede mål: Styke progression, muskelopbygning eller fedttab. Dine mål kan naturligvis altid ændres undervejs, når du kommer længere ind i forløbet. 

 

4. TRÆNING PÅ EGEN APP!

Efter din opstartssamtale med din træner vil du få tilsendt et link så du kan tilgå din HELT EGEN app. Her vil din træning og vejledning komme til at være let tilgængelig, ned videoer og overskuelige beskrivelser af diverse øvelser. Der vil også være en tidsplan for din 1-1 gennemgang af træningsprogrammer, så du er 110% klar til at starte på Træningsholdet! 

 

NU STARTER TRÆNINGEN

Du er nu fuldt klædt på til at starte på Træningsholdet! 

Ved at krydse de andre punkter af, har både du og din træner nu de bedste forudsætninger for at kunne få dig sikkert i mål med dine målsætninger, i samarbejde med den kyndige vejledning fra hele trænerteames hos Myfysio Coaching!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.